Web Marketing

Ανάλυση

Αφιερώνουμε χρόνο στο να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας και να δημιουργήσουμε μια στρατηγική για την επίτευξη των εμπορικών σας στόχων.

Σχεδιασμός

Με τη συνεργασία σας μπορούμε να βοηθήσουμε σημαντικά στην γρήγορη ανάδειξη της online παρουσίας σας καθώς και στη βελτίωση της απόδοσης του διαδικτυακού σας marketing.

Προώθηση

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με υψηλή αισθητική, εύκολη πλοήγηση και φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης, εξασφαλίζοντας τη διαφοροποίησή σας από τον ανταγωνισμό.

Adwords

Δημιουργούμε την καμπάνια προώθησης στη Google με την οποία επιτυγχάνεται στοχευμένη διαφήμιση για επιλεγμένες λέξεις κλειδιά. Παρακολουθούμε και παραμετροποιούμε τακτικά την καμπάνια για να σας αποφέρει καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης της διαφήμισης.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!

Ζητήστε Προσφορά

E-mail marketing

Το e-mail marketing αποτελεί έναν από τους αποτελεσματικότερους και πιο οικονομικούς τρόπους για να προωθήσει κανείς την επιχείρηση του, ανεξάρτητα από το μέγεθος και είδος της. Με χρήση εξειδικευμένων υπηρεσιών σας παρέχουμε αναλυτικά στατιστικά και αποτρέπουμε τον χαρακτηρισμό των email ως spam.

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing

Η επιτυχία στο Marketing έρχεται από την επικοινωνία των κατάλληλων μηνυμάτων στο κατάλληλο Target Group. Στις μέρες μας τα Social Media αποτελούν ιδανικό μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης της επιχείρησής σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη περιεχομένου

Στη wdesign αναλαμβάνουμε τη συγγραφή ή την επιμέλεια κειμένων για ιστοσελίδες. Τα κείμενα προσαρμόζονται στην ταυτότητα και τους στόχους της επιχείρησης, με απλό και κατανοητό τρόπο, καθιστώντας έτσι το περιεχόμενο φιλικότερο προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή ιστοσελίδων στην Κέρκυρα!

Διαβάστε περισσότερα
Web Marketing