Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δημιουργικότητα

Η ομάδα της wdesign έχει ως στόχο το σχεδιασμό πρωτότυπων και λειτουργικών ιστοσελίδων που ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών και προσφέρουν μια μοναδική διαδικτυακή εμπειρία.

Τεχνογνωσία

Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα, παραδίδουμε ιστοσελίδες που ενισχύουν την εταιρική σας εικόνα στην αγορά και εγγυώνται την άριστη διαδικτυακή σας παρουσία.

Λειτουργικότητα

Κατασκευάζουμε διαδραστικές ιστοσελίδες κάθε τύπου. Η ανάπτυξη ιστοσελίδων γίνεται είτε αξιοποιώντας τα πιο διαδεδομένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου είτε κατασκευάζοντας μια custom λύση από το μηδέν.

Responsive Design

Δίνεται επίσης η δυνατότητα της προσαρμογής της διάταξης και του περιεχομένου που εμφανίζεται στην οθόνη ανάλογα με τις διαστάσεις και τις δυνατότητες της συσκευής του επισκέπτη. Έτσι η ιστοσελίδα σας λειτουργεί σωστά σε smart phones και tablets αυξάνοντας την προσβασιμότητα της κατακόρυφα και εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία της και σε βάθος χρόνου.

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!

Ξεκινήστε Τώρα

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων

Ειδικά στην περίπτωση των ξενοδοχείων, όπου πλέον λειτουργούν κυρίως μέσω των ιστοσελίδων τους, είναι σημαντική η δημιουργία μιας λειτουργικής και καλαίσθητης ιστοσελίδας.

Διαβάστε Περισσότερα

E-shops

Το e-shop αποτελεί ένα αυτοματοποιημένο, δυναμικό σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων το οποίο σας επιτρέπει να διευρύνεται το αγοραστικό κοινό σας αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο το πελατολόγιο όσο και τις πωλήσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ιστοσελίδες Εστιατορίων

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας που θα προβάλει το χώρο εστίασης που διαθέτετε είναι απαραίτητο βήμα για την επαγγελματική σας επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατασκευή ιστοσελίδων στην Κέρκυρα!

Διαβάστε περισσότερα
Web Design